Torstai-iltana kun kävin näytöksen jälkeen teatterilla olin kauhistua: ihan kesken tuntui kaikki olevan.

 

No aamu oli iltaa viisaampi. Isäni, remonttimestarin kanssa laiteltiin viimeiset paikat kuntoon, siivottiin ja päivällisaikaan alkoi Haahelo tuoda välikodista ja autotallsita ensimmäisiä laatikoita.

Papun isä otti Prinzin mukaan puistoon vappujuhliin, Haahelo jatkoi tavaroiden tuomista ja minä siivosin ja laitoin ensimmäisiä tavaroita paikoilleen. Remonttipölyn määrä oli melkoinen, aivan järkyttävästi sitä on yhä vieläkin. Jatkuvasti saa imuroida ja vetää kostealla

Viikonloppu menikin sujuvasti tavaroita kantaen ja lajitellen. ja jossain välissä piti tehdä opintojakin eteenpäin. Huoh,

Maanantaina Prinzi oli onneksi päiväkodissa, ja Ruusunen meni kyläilemään koiraperheeseen ja sielätä mummulaan yöksi. Aamulla Haahelo töihin, Prinzi päiväkotiin ja mikroluokkaan tulsotamaan kommenttipuheen vuoro 9 alkavaan pienryhmään. Se oli varsin mielenkiintoinen, lounas hyvässä seurassa ja sit siivoamaan välikoti. Illalla olinkin ihan rättipoikki.

Tänään minulla oli kotipäivä ja olenkin saanut ihan kivasti aikaan, vaikka keskellä päivää pidin tunnin paussin ja vain istuin paikallani, kaverin käskystä kun huomasi mun olevan ihan tööt.

Uudessa kodiss aon siis IHANA upea induktioliesi, jolla kokkaamista vielä opettelen. En ole tottunut siihen että kaikki toimii NIIN nopeasti.

 JA kaikki näyttää niin kivalta, kun vain katsoo tämän sisustuksellisen kesekneräisyyden ohi.

 

Tutut: tervetuloa katsomaan! Senkun pimpottaa ovikelloa