Ruususesta ei ole kuulunut mitään, joten siellä kai kaikki kunnossa.

Aamusesta ei sen enempää Laurenzia kuin Haahelo jaksaneet herätä ja käytimme M.optiota ja Prinzi sai katsoa muutaman videon.

Sitten pitikin jo nousta ja pukea ja suunnata kirjastoon, siellä esiintyi Loiskis-trio joka olikin Duo. Sanoitukset olivat oivaltavia ja hauskoja, mutta eivät iskeneet Prinziin ja hiukan ennen loppua poistuimmekin lastenkirjahuoneeseen lukemaan kuvakirjoja ja kuuntelemaan musiikkia sieltä.

 

Seurana oli Ilmarinen äiteineen, ja kävelimmekin sitten äiti-poikakokoonpanolla heidän luokseen lounaalle. Isäntä tosin oli hiukan kipeä ja pikapuoliin vetäytyi lepäämään, me muut söimme ja jälkiruokakahvin/teen/ mehun/ sokeriveden aikana pikkumarja nukahti tissitainnutuksella ja siirrettiin isänsä viereen. Me muut puimme ja suuntasimme hiekkalaatikolle jatkamaan juttua kunnes Haahelo ilmoitti että nyt lähdetään. Sit lähdettiin

.. siis kaupan kautta kotiin. Koti pihasta soitin Mannalle ja sitten olinkin puhelimessa pari tuntia... Oli kyllä hyvät keskustelut. Vähän raivailin paikkoja ja yritän tässä tehdä yhtä kurssia.

Mut blogasin taan :) Olen ylpeä itsestäni!