Oli kurja. poika itki varmaan tunnin, mikään ei auttanut, kunes olin valmis hkemaan kipulääkettä niin sitten simahti. syliini. Ja tekee mun selälle tosi hyvää.

Aamupäivällä sitten steppasin puistossa, hiekkalaatikon reuna on sopivalla korkeudella joten siinä sopii askeltaa. Ei kyllä kauaa jaksa. JA muutenkin tuntuu että muut pitää mua hiukan outona kun tänään taas mainitsin että meillä boikotoidaan H&M, Nestle ja Mäkkäri, eikä meillä ole videoita eikä edes telkkaa. Puhuu ne mulle sentään vielä.

Poika nukahti vasta puoli neljä, mull aon neljään astriaikaa tässä ja sitten menen perkaamaann lihakeittolihan. Teen retrokeittoa retrosuolalla. Tää nimitys tuli joskus kun luin, olisiko ollut, Meidän perhe lehdestä retroruokaohjeita: makaronilaatikko, lihakeitto ja silakkapihvit. Samana pävänä kun olilihakeittoa sattumalta ruoka esittelin sen perheelle retrokeittona johon laitetaan retrosuolaa (siis tavallsita pöytäsuolaa, ei ruususuolaa, ei yrttisuolaa) aj syödään retroleipää (ruis...) retrolevitteellä (voi).

Niin joo, yön huudot olivat ilmeisesti vatsakipua, aamulla tuli ihan löysät.