.. eiku balettii. Tänään oli tiistai ja tanssipäivä. Taas oli Prinzi suloinen vaaleanpunaisessa tutussaan ja opettaja on vallan ihana, jaksaa pitää Prinziä mukana vaikka tämä onkin aika villi. Sovimme tosin että Prinzi ei osallistu kevätjuhlanäytökseen jotta muiden lasten esityksestä tulisi jotain. Surettaa. Luulen, että ensi vuonna täytyy jättää tuo harrastus ja etsiä jokin vähän erityisemmille suunnattu.

Se on jännä: taidemusessa saattaa kaikki mennä oikein hienosti, lapsi kuuntelee aikuisten opastusta, mutta tanssitunnilla taas meno on villi.

Päiväkodissa oli mennyt kivasti, kotileikissä ryhmän uuden lapsen kanssa, Prinzi oli isä ja toinen äiti. Ruokaa oli tarjottu lisää vasta kun Prinzi oli istunut jo tovin tyhjän lautasen edessä. "Kun täällä on nää kaksi syötettävää". No Prinzi nyt vain ei osaa pyytää lisää.

Tanssin jälkeen poikkesimme hetken Vapaatoimistolla, Haimme Ruususen harrastuksesta ja hääpäivän kunniaksi kävimme pizzalla, alkuaikojemme lähipizzeriassa ja sen jälkeen poikasen toivomuksesta pesemässä auton :D

Kahdeksan vuotta on tuota nyt katteltu, nyt se potee vuoteessa, Prinzi potee jalat mun sylissä, vatsa TAAS kipeä, siitä kortisonista kai. Prinsessa ollut yllättävän epä-murkku tänään.

Huomenna jos menis tilaamaan jääkaapin, hellan ja uunin.