HUH! Maitoaltistuksen takia poijaalle juotetetaan nyt Tuttelia. Haahelo oli sängyllä antamassa iltpalaa tuttipullosta ja tuli kalmankalpeana tänne olkkariin näyttäen tuttipulloa,jossa ei näkynyt lainkaan tuttia.

Poika oli ilmeisesti imenyt korviketta niin voimakkasti että pulloon oli muodostunut alipaine, ja kun lapsi irrotti otteensa tutista veti paine sen pullon sisään. Haahelo toki oli ensin pelästynyt ett tutti katosi pojan sisään,mutta onneksi ei.

Tämä päivä siis on korviketta juotettu ja olen todennut todeksi sen mitä olen aiemmin uumoillut: rintaruokinta sopii laiskalle ihmiselle vaikka välillä kuuleekin arviota pulloruokitun lapsen äidin laiskuudesta "kun ei viitsi edes imettää". Siis on se semmoista prätäämistä pestä ja lämmittää oikean lämpöiseksi pulloja, yrittää arvioida oikeaa määrää maitoa ja se sotku, kun sitä korviketta on vauvan naamassa. Se haiseekin ihan maitojauheelle eikä vauvalle.

Varsinkin kun olen tottunut vain törkkäämään tissin lapsen suuhun just silloin kun haluan sen hiljaiseksi tai se on nälkäinen tai tarvitsee lohdutusta.

Että ei kyllä kukaan tissiä pulloon vaihda laiskuuttaan.

*********************

Haaheloinen valitti tänään kun ei ole mitään syötävää ja sanoi tekevänsä lämpimiä voileipiä. Julma minä jota ärsyttävät jääkaapin keskihyllyn vasemmassa laidassa olevat pakaste rasiat joissa on ruokaa kielsi ehdottomasti ja ankarasti tätä tekemästä niin ennenkuin on raportoinut minulle mitä noissa rasioissa on. Iltapalaksi paistettujen kalojen päälle mies siis veteli kalakeittoa, hedelmiä ja makaronilaatikkoa jota tämä ei muistanut tehneensä viime viikonloppuna. Epäilen että kylläse vielä pari leipääkäy tekemässä. Nii siisolemmesyöneet kksi lämmintä ateriaakin tänään tuon "iltpalan" lisäksi.

********************

Esikko on sitten keskiviikkoon asti pois. Mummun kanssa menivät. Ei oikestaan ole ikävä, vaikka ihana sitten on kun tulee takaisin. Lapsenakaan en muista koskaan ikävöineeni kotiin/äitiä/isää, vaan viihdyin leireillä ja kesäsiirtolassakin sen 2vk ilman mitään ongelmia. Toki vahempien vierailu oli mukavaa, silloin sai karkkia. Niitä toki harmitti, joiden vanhempiei tullutkaan, mutta muistan että saatuja karkkeja sitten jaettiin osattomillekin. Yhden leirin muistan erityisesti: Isäni tuli vierailulle ja matkalla oli ostannut kioskista 5mk karkkipusseja koko laatikollisen ja jakoi sitten muillekin. En ihan tarkkaan muista jakoiko kaikille leirin lapsille vai niille joille ei omaa vierasta tullut, hän varmaan tuonne kommentoi asian oikean laidan :)
ÄÄH! Tämä kannettv alkaa todellhajota,aja n ja ija välilyönti jävät satunnaisesti pois ja e ja i kahdentuvat ainasilloimn tällöin. Useinmyösvieereinenkirjin tulee vikken sitä painaisi,elil jossainmäättää j pahasti.

Niin, yllä pieni ja kiva näyte millaista tekstiä tällä saa aikaan joteen äälkääpä ihmetelkö mittavaa määrää kirotusvihreitä tekstissäni.