Noniin. jos jaksasi jotain kertoa joulusta.

Pupu siis tuli, oli mukava ja antoisa vierailu. Aattona laiteltiin kattauksia ja viimeisteltiin ruoat, Timo ajToni tulivat syömään, sittenvieraili pukki tuoden järjettömän määrän paketteja ja sitten vuorossa oli jälkiruoat: maidoton juustokakku, sekametelisoppa, juustoja ja hedelmiä.

Illalla pelaisimme ja kikattelimme kunne kolmentienoilla Timo ja Toni lähtivät ja me jatkoimme kikatusta.

Joulupäivänä nautiskeltiin olostamme, poikanen meni katsomaan mummulan kuusta aamupäivällä, saimme takaisin iltapala-aikaan. Sitten Pupu ilmoitti että pitäisi lähteä. Katsottiin sopiva juna, lähtisi tunnin päästä ja Pupu kysäisi lähteekö Esikko hänen mukaansa. no lähtihän se. Äkkiä vaan tavarat kasaan ja tytöt junaan. Sinne meni, hiukan pöllämystynyt olo.

Tapaninajelulla kävimme mökillä.

Hannunpäivänä Haahelo palasi töihin, Poikanen nukkui puoli kahteentoista ja hetken ihmeteltyämme lähdimme kävelylle. Keksimmekin mennä tervehtimään Haaheloa, joka näytti olevan ainoa paikallaoleva. JA sitten päädyin siivoamaan työhuonetta. Aika hyvin siinätulikin jo jälkeä, mutta pitääensi viikolla mennävielä jatkamaan. poikanen järjesteli muistia ja katseli aitoja. Sitten esikko tuli bussilla kotiin ja minä lähdin mannan kanssa kauppaan.

Tänään Esikko sitten oksensi. Poikanen nukkui yhteentoista. kohta tulee Haahelo.

*********************'

Yhtäkaikki, jouluni oli aivan ihana. Haahelo otti ihailtavasti vastuuta järjestelyistä jatunnelma ystävien keskellä oli hyvä. Poikanen itki muutaman yön, joko eläinpölyn tai kynttilöiden takia.

KIVAA!