Perjantaina tosiaan lähdimme torstairetkelle Ideaparkiin. POikanen ei viihtynyt kovin pitkään leikkialueella, joka oli hiukan isommille, joten kipsikätinen Poju ei päässyt oikein mihinkään. Päädyimme sitten kiertelemään Ideaparkin kauppoja kunnes tuli kotiinlähdön aika.

***

Illalla sitten tulikin Hanski, kävimme Pyynikin näkötornilla, ja herkuttelin maidottomalla munkilla, ja poikanen kahdella sokerinpalalla.

Tiedä mistä syystä, mutta lauantaiaamuna herätys oli 5.15, ja olin aikas kuollut kun nousin paistamaan stutsia (strutsia). aamupäivä meni vähän nuutuneena, kunens sitten lähdimme käymään Tampereella ensin Tuomiokirkossa, ja sitten siinä lähistöllä olevassa aikusiten kaupassa. Kotiin välipalalle, ja lähdimme ulkoilemaan, minä sudoku käsilaukussa, Hanskilla kamera. AIkaa vierähtikin pitempään ja kävimme kotosalla vaihtamassa vaatetta ja läksimme kaupungille.

Aamulla poju antoi Haahelon nukkua seitsemään asti, joskin kyllä mäkin siinä heräilin. Päivä idlattiin tässä kotona, kunnes noutaja tuli Hanskille, ja Esikko palautui just.