...oli kamala. Lapsi itkeskeli klo 1.30-5.00. Ei käynyt tissi ei käynyt mikään. Lopulta klo 4.50 muistimme että meillähän on nestemäistä Panadolia, joten Haahelo lähti hakemaan sitä keittiöstä. Sillä aikaa pikkupoikanen huokaisi, laski päänsä mun vatsalle ja nukahti.

Aamulla sitten heräsin siihen että poikanen nuoleskeli tuota Panadolruiskua joka oli jäänyt yöpöydälle.

Tänään poikanen kakki kahdesti sängylle löysät. Tuli hitusen pyykkiä. Tekstailin aiheesta kaverille parin sadan kilsan päähän, ja pian tuli vastausviesti että hänen koiransa teki saman tempun. Eli varokaapa, bloginlukijat, jos tarttuu tekstiviestillä niin kyllä ne virukset netissäkin liikkuvat

Oikeasti epäilen takana olleen allergisen reaktion, sillä näitä ripulikakkoja on tullut tällä viikolla useampi. Mitään uutta ei nyt ole ollut eli jos reaktio tulee vanhoista, on aika hyvä arvaus riisi, jota siis syödään joka aterialla. Eilinen ravitsemusterapeutti siitä varoittikin ja kehoitti yrittämään jonkin toisen viljan saamista ruokavalioon juuri tuon herkistymisvaaran vuoksi.

Tänään tarjosinkin päivälliseksi hirvenlihaa ja kurkkuraastetta (Jonka poika söi, paremmalla halulla kuin tavallisen hirvi ja riisi -mössön)