Haahelo on lukenut blogiani, ja tänään minulle jotain ojentaessaan tokaisi "kohteliaisuussana". Eipähän tarvinnut miettiä kuuluuko sanoa kiitos vai ole hyvä.

Haahelo on myös palannut muistettavien asioiden listaansa, mutta ei kirjoita sitä paperille, vaan pitää yllä järjestyslukuluetteloa. Ei se tosin muista mikä oli edellinen muistettava asia, mutta luvun se muistaa. Nyt ollaan luvussa miljoonakolmetoista.

****

Olen hyvin ylpeä Esikosta. Tämä oli Mestariampujan kanssa huvipuistossa jokinaika sitten ja on säilyttänyt rannekkeen kädessään. Tällä viikolla olimme huvipuiston alueella museokierroksella ja ostimme vain aluelipun, mutta tytär huomasi että rannekkeen väri on sama kuin hänen ranteessaan oleva, hän siis pääsisi ilmaiseksi laitteisiin!  Siis toisen kerran samana vuonna, vaikka keskustelua on käyty etten kustanna kuin yhden huvipuistoretken vuodessa. Näin kuinka lasta himotti mennä pyörimäänlaitteisiin, lippuhan olisi jo ranteessa... mutta VIISAS tytär totesi huokaisten "sehän olisi huijausta, eikä siitä tulisi hyvä mieli". Ei halunnut edes kävelemään alueelle vaan lähteä jo kotiin ettei tulisi kiusausta.

Olen HYVIN HYVIN YLPEÄ pienestä, rehellisestä tytöstäni.