Ee on palannut kotiin mummulasta. Hain eilen linja-autoasemalta. Oli nukkunut koko bussimatkan, jamummun laittamat eväätkin olivat repussa syömättä. Tyttö onsiismatkaillut 4,5 -vuotiaasta tuota tunnin- puolentoista matkaa matkahuollon matkapassi kaulassaan, eikä minua voisi enää vähempää kiinnostaa ajaa toista tuntia mummulaan, jättää laspoi siinneja ajaa saman verran takaisin ja parin päivän päästä sama reissu uudestaan ja polttaa samalla kolmannestankillinen bensaa, kun bussi vie ja tuo, hinta 4,80-5,80. Noille tunneillekin on paljon parempaa käyttöä.

No, kiukkuisena ampiaisena se sieltä tuli, heräs bussissa kesken unien ja mummu luultavasti taas syöttänyt makeaa. Tuo tyttö kun tulee niin helposti kiukkuiseksi liiasta sokerista. Sitten käviimme SÄHKÖPOSTITSE keskustelua miksi hän on kiukkuinen:
">Aihe: KYSYMYS
> >MIK-SI
> >O-LET
> >VI-HAI-NEN?
> OLINVÄSYNYT EHKÄ
KITOS JA ANTEKSI ÄITI "

Nyt on sopu taas ja tyttö tiessään, naapurinpoika kävi hakemassa leikkimään sillä aikaa kun pitämässä nimiäispuhetta.

Noiden juhlapuheiden pitäminen on kyllä mukavaa. Nyt nimen sai pieni poika, aivan isänsä näköinen. Ja maailma on pieni, vaikka sain toimeksiannon pro-seremonioiden kautta, juhlissa huomasin että tunnen toisen mummuista.

Esikoisen nimiäiset pidettiin aikanaan ihan omin nokin, mutta pikkupoikasen nimiäisissä oli juhlapuhuja paikalla. Sillä hetkellä ei paljoa jäänyt puheesta mieleen, mutta puhekopio jää itselle. Tosin, se aiheuttaa puhujallekin itselleen sen että puhe täytyy olla hyvin mietitty eikä voi pölistä mitä sattuu, koska puhe jää paperilla asiakkaille.

Viime yönä Pikkupoikanen NUKKUI! Siis ihan klo 2-7!! UPEAA!! MAHTAVAA! JA ihan tiedoksi mummulle joka vannoo kiinteiden nimeen että eilen poika söi vain puoliannosta lämmintä ruokaa päivällä ja puoliannosta puuroa illalla, mutta tankkasi sitten äidinmaitoa ennen nukkumista. ÄMMÄ on hyvää!

Kun nyt selviäisi mikä sitä poikaa öisin kiusaa, onko jokin allergia vai liian hiljaista vai mikä ihme.