sain aikaiseksi tilata uuden salasanan unohtuneen tilalle. pari kertaa meinanut jo blogat amutta jäänyt siihen.

 

Tänään oli Prinzillä ihana kauppaleikki: hän rakensi makuualustasta ja muutamasta laatikosta itselleen kauppatiskin ja myi minulle eläimiä joiden kinant vaihtelivat kahdesta sentistä kahteenkymmeneen kahteenkymmeneen. Ostoksista sai myös "lapun" (= kuitin), annanhan itse usein kuitin pojalle kun käymme ostoksilla.

Prinzillä on myös lukemisen alkeet hallussa, tai oikeammin kirjoittamisen. Autossa usein leikimme sanaleikkejä, eli mitä tulee kirjaimista  jne. Kirjaimista sujuu A I O L R. Siis alkeet vasta mutta haluan laittaa sen tänne musitiin.

Myös pienillä laskutehtävillä leikimme, mitä on 10 -8 jne, 13 asti sujuu tehtävät virkeinä, mutta yleensä vain alle kymmenen luvuilla.

 

Tänänä olimme myös Hanskin ja Irinan kanssa ensin sara Hildenin taidemuseossa katsomassa Sasnalin näyttelyn, prinzi ei viihtynyt erityisen hyvin. Sitten menimme vielä katsomaan Tampereen taidemuseon näyttelyt.

Heti ovelta poika näki vilauksen Gigerin näyttelystä yläkerrassa eikö ollut malttaa odottaa että saamme liput maksettua. Olin ensi ollut sitä mieltä ettemme menisi yläkertaan pojan kanssa, onhan ks näyttely melko pelottava visuaalisesti, mutta milläs minä poikaa estäisin? Hän kuunteli osan opastuskierroksesta, kunnes vastaan tuli NIIN mielenkiintoista ettei hän halunnut seurata muita enää. Joissain kohdissa hän kumamsteli ja ihmetteli sekä loi omia käsityksiään (Alien 3 = vesilisko) muttei ollut kauhuissaan eikä varsinaisesti peloissaan. Lopuksi hän kysyi: "äiti, mikset aikonut tuoda minua tänne?"

Sisääntulokerroksen näyttelyistä hän ei ollut perin kiinnsotunut, vaikka olemmekin paljon käyneet keskustelua sukupuolenkorjausprosessista viime aikoina ja alakerran näyttelyssä hän oli jo selkeän väsähtänyt, mutta silti vaati minua selittämään be my enemy -näyttelyn kuvien taustoja. POhdittiin niitä sitten yhdessä ja EDELLEEEN pidin näyttelystä suuresti, kävin se siis pari viikkoa sitten katsomassa itseksesni.

Ruusunen on ollut pari päivää mummulassa, ja tulee sieltä juur.

Yritän kirjoitella hiukan useammin taas tästä lähtien...

 

Ainiin, elämä kera Haahelon: hän lähtee makuupussin kanssa yöksi metsään ja löytää sieltä neljä menninkäistä jotka juottavat humalaan.. huoh,.