Eilen heräsin flunssassa. Tai oikeammin, en herännyt, vaan nukuin ja Haahelo vei pojan puistoon. Ja sitten kymmenen jälkeen soi puhelin. Olin aivan poikki ja kipeä ja kurja, söin aamiaista ja istuin koneella kunnes perheen miesväki tuli takaisin ja sitten sylittelin potilasta.

Olisin halunnut takaisin nukkumaan, mutta minulla oli hammaslääkäri ja sen jälkeen poikkesin kangaskaupassa (tosi fiksua ostaa mekkokangas kun käsi on tässä jamassa!) ja kirpparilta löysin kengät, lippiksen , housut ja pakastusrasioita.

Iltapäivällä menimme kulmatalon pihaan leikkimään Mokkasten ja kulmatalon tytön ja tämän isän kanssa. Siinä vierähti aikaa, Esikko kävi vetämässä pienet hepulit ja sai moitteet ja ankaran rangaistuksen pyöräilykypärättömyydestään.

Ilmarisen äitikin pirautti, kun oli tälleviikolle puhuttu treffeistä, ja oli blogista lukenut Pojun tapaturmasta. Totesi helpottuneensa kun Poju olikin ollut sairaalassa "vaan" katkenneen käden takia, eikä tämän kokonaistilanteen vuoksi.

Tänäkin aamuna väsytti... ja poikaa pusitossa, makasi velttona sylissäni ja näytti uuvahtavan vaunuihin, muttei enää tonne parvekkeelle, jonne kannoin päiväunia varten. Ilmeisesti pölyt verottaa jaksamista astman takia.