Päiväkotivieralut meni hienosti ja perjantaina illlalla raskin lähteä moikkaamaan kaveria. Lauantaina mentiinkin prinsessan kanssa katsomaan millasta olisi harrastaa hiphoppia ja siitä vein hänet Mummun kanssa katsomaan jääbalettia (ihme idea ylipätään, jäädyttää Tamperetaloon luistinrata). Sitä hilluin Mannan kanssa kaupungilla ja kun palasin oli mummu laittanut sähköpostia että voisi ottaa prinssin yökylään. Vein prioinssin sinne ja pronsessan toisseen mummulaan ja palatessani oli Haahelo ajatellut että mennään syömään jonenkin ja ehdotti Antikaa. Sinne siis.

Ruoka oi herkullista, kuten odottaa saattaa, mutta kotiin palatessa etsin villaviltin, kaaduin sänkyyn ja nukahdin. Eli jossakin ruoassa oli sitten maitoproteiinia, ehkä valkosipuliperunat oli paistettu vosisa tai jotain. Sunnuntaikin meni toipuessa mutta saimme makuuhuoneen uuteen uskoon: teimme Pojulle oman trilan ikkunan eteen ja siiirsimme aikusiten sängyn lähemmäksi ovea.

Maanantaina poju oli aamupäivän päiväkodiissa ilman minua, oli mennyt hyvin ja syönyt, ulkona ei oikein osannut orientoitua. Minä vietin sen aamupäivän sängyssä nautiskelle. Illalla olikin putki: vanhempainyhdsityksen kokus, jumppa, sitten oli puhe mennä lenkille mutta jätin väliin ja sitten oli tyttöjen ilta Mokkalassa, höpöteltiin Kulmatalontytön  ja Mannan kanssa rauhassa ja sitten kotiin.

Tiistaina Poju olikin jo koko päivän hoidossa (no, 9-15) ja minä luennolla ja jumpassa. Hakiessani poikaa  kurkistin ensin ikkunasta ja avustaja juuri nosti pojun alas sylistään. Kiva juttu että pääsee tarvittaessa syliin. Ulkona ei ollut taaskaan viihtynyt ja muutenkin lähinnä seuraillut muiden leikkejä mutta nukkunut tunnin. Illalla poika piti minusta jaloilla kiinni mutta niitä mun olettamia rutistuskiinnipitoja ei tarvinnut. Pääsin sitten vielä lenkillekin pimeällä ja kävimme hyviä keskusteluja.

Keskiviikkona oli puheterapia, käsitteelliset asiat oli hyvin hallussa, mutta keskittyyminen ja puheen selkeys on ihan onnettomia. Viisi kerta on nyt sovittuna.

Sieltä menimme Pyynkinlinnaa, tunti vierähti ja sitten kotiin. Haaheloa hemmotteliin karjalanpaistilla. Tänä aamun aheräsin ihan kurjana, ja ollaan vaan hilluttu sängyssä.