Haahelo oli tosiaan selvinnyt viikonlopusta hengissä, ja jopa lapsetkin elossa, mutta sellaisnen asia kuin ruokakaupassakäynti oli jäänyt välistä. Siksipä lähdiimmekin ihan aamusta pöyrällä kauppaan, siitä pusitoon johon Elmeri äiteinen ja masusisaruksensa kanssa tulivat, kuten viimeviikolla olimme sopineet kun kävivät maanantaina (en musitanut blogata sitä).

Tästä jatkoimme meille ja laitoin lounaan ja Risto-pahankin saapui juuri sopivasti syömään. Jutusteltiin, poikaset leikkivät, vuoroin samalla lelulla, vuoroin vierekkäin mutta hyvin sopuisasti. Jälkkäriäkin oli tarjolla ja teetä.

Hiukan ennen heidän lähtöä päätti Prinzezza saada raivarin ja sylittelinkin sitten tuota heinäsirkkaa tovin. rauhoittui mutta leimahti taas kun huomasin tytön lukevan akuankkaa, vaikka oli ilmoittanut menevänsä nukkumaan. suljin huoneen lasioven ja tämä pamautti siihen tuolilla!!

Sirpaleet tuovat onnea...

Yleensä annan arestin tunneissa, mutta tänään pamahti kerralla aresti torstai-iltaan saakka, jolloin on koulun kevätjuhla. Sinne hän pääsee mikäli huone on TIPTOP siihen mennessä. Tänään ei huoneesta poistuta...