Tänään oli touhupäivä:

Aamulla puheterapiaan (puhe edennyt hyvin, ei huolta), prinzezza ja Haahelo Pyynikille munkille ja kaakaolle.

Sitten Muumilaaksoon, johon vajaa kaksi tuntia oli hiukan liian vähän lapsille, Haahelolle hiukan liikaa, hän ilmoittikin liukenevansa Kivimuseoon. Tosin olimme silloin Muumiilaakon veneiden  luona ja tämä lähti tallustelemaan pikkuovihuonetta kohti, eli vastakkaiseen suuntaan. Palasi spanielin näköisenä kysymään mistäs täältä pääsee pois. Ei se Muumilaakso iihan NOIN sokkeloinen sentään ole...

Lapset leikkivät teatteria, Prinzezzakin eläytyi ja tapansa mukaan Poji jämähti muutaman kuvaelman luo, toisia vain vilkuili silmämääräisesti. Postitimme vielä kortteja sukulaisille ja pikapikakirjastokäynnin jälkeen kohti lääkärikeskusta.

Sie´llä otettiin mitat ja´huonolta näyttää. Paino laskee edelleen, yli kilo on kadonnut jo. Pituutta sentään tulee riittävästi, ei silti niin pajoa että selittäisi painon nousemattomuutta, eikä varsinkaan painon laskua. Nyt saimmekin ohjeen vahventaa neocatea ja kuukauden päästä uusi kontrollli jajos paino ei siihen mennessä ole lähtenyt nousuun... niin... No, en tiiedä mitä. Ruokaa tuo lapsi kuitenkin vetää aikas hurjia annoksia, esim 400g lihaa/kalaa menee helposti päivässä,

Sitten syömään, apteekkiin ja urheiiluliikkeeseen ostamaan tytölle kypärä. Päätin, että maksan hiukan enemmän, että saa mieleisen eikä ala ainakaan sen takia luistamaan kypärän käytöstä. Hyvin tiukkahan sen suhteen olen.

Pikapikaa Pökille, perhe sinne ja minä työkeikalle, josta taas hakemaan perhe mukaan Kissikseen. Poju sitten nukahtikin autoon, ja Haahelko jäi tämän kanssa sinne hetkeksi, me käviimme kaupassa, ja siieltä löytyi uusi cd-kasettisoitin tytölle, joka sen omilla rahoillaan osti. Ja Pojulle body, 90-cm. Isoja Bodyja on aikas hankala löytää, ja se on harmitus.

Kissiksen jälkeen pojat kotiin,m tytöt ruokakauppaan jaoliin aivan poikki. ja nyt ei tule uni...

 

Mut huomenna pitäisi Ilmarisen perheiineen tulla vierailulle. JEE!