Ja matkakortti on TAAS hukassa, Tuo on semmoinen hajamieli, tuo tyttö.

Edellisviikonloppuna vei tie taas helsinkiin. Haahelo kokoustamaan, Ruusunen N-tyttyjen kanssa leikkimään ja minä, Irina, Isoin N ja Prinzi Ikea-helvetiin. Prinzi oli kovin ylpeä kun pääsi lastenhoitoon 45 min ajaksi ja me ehdimmekin tehdä lähes koko kierroksen siihen mennessä. 

Ankan saanti Helsingistä osoittautui ylläräävän vaikeaksi. Kun toisessa kaupassa ei ollut, pyysimme Prisman myyjää soittamaan muut lähellä olevat prismat ja yhdestä sitten löytyikin. Huh.  Päivä menikin ruoanlaiton lomassa sillä teimme sunnuntaiksi hampurilaisia.

Sunnuntaina oli vuorossa Päivälehden museo ja Muumiperhe näyttely. Mukava opas, joskaan ei oikein osannut pitää ryhmän mielenkiintoa yllä. Minä sitten komensin... Alakerran painokellari oli varsin mielenkiintoinen paikka, joskaan Prinzi ei jaksanut. Ruusunen kyllä jaksoi, harjoitteli latomista ja sai painettuja muistilappuja jossa on punaisella musteella painettu neidin nimi.

Ruttopuistoon vielä eväsretkelle ja ystävien kanssa höpöpöpöttämään. Sitten kohti Tamperetta. Illalla vielä siivomaan remonttikotiin.

Viikko meni kiireessä: opintoja, remonttia, pakkausta, arkea. Ei voi enää muistaa. Sen varran otin lomaa etät kävin Katsomassa Mokkasen Improesityksen

Ja Vappuaattona MUUTTO!!!!

Mutta siitä taidan tehdä oman postauksen, ehkä jo illalla