Nyt on palattu posliinin, runsaan veden ja rappukäytävän maailmaan mökiltä.

Paljon on tapahtunut, mm sauvakävelyepisodi

Isänsä kanssa vaunukävelyllä kevyenliikenteenväylällä, ja näki sitten ohikiitävän sauvakävelijän. Seuraavana päivänä me kävelimme puistossa, jossa oli taimen ympärille asetettu suojaksi kolmen 40cm pituista rimaa, lapsi nappaa ne mukaansa ja lähtee sauvakävelemään. Palautin rimat,etsin kotoa vastaavat ja jatkoimme lenkkiä. Seuraavana päivänä mummo oli tuonut lapselle pienet suksisauvat, ja nyt ne ovat rakkaat. poika tosin on aika näky:

alasti, kumisaappaat jalassa, lippis päässä ja sauvakävelyllä.

***

Rotaatio aloitettu, ensimmäistä sarjaa mentiin 2,5 kierrosta, jäljelle jäi 7/14 aineesta ja uusia mukaan. siis Hirven lisäksi poikanen saa yhtä ruoka-ainetta päivässä ja seuraavankerran samaa saa 2vk päästä.

Astmalääkitys on aika kova, käyttöohjeista luin että yhdistelmälääkeen annostus  on suositeltu12v ylöspäin ja suihkelääkettä ei suositella alle 6v. No noilla kuitenkin pärjätään.

Tänään lääkärireissulla lääkäri otti esiin mahdollisuuden että poikanen saattaisi olla as tai as-piirteinen. Kahtellaan rauhassa.

***

Esikoisen kolmasluokka alkoi ja säännöllinenrytmi on ollut palastus. Tänävuonna harastuksia ovat partio, näpsä ja telinevoimsitelu. Toivottavasti eikäy liian rankaksi pienelle. Menin vain joskus ekalla lupaamaan että kolmannella saa kolme harrastusta...

***

Haahelo, se on niin haahelomainen. Välillä ihana,välillä raivostuttava