Haahelo on alkanut kerätä muistilistaa muistettavista asioista. Listalla on mm.

* Muista viedä tyhjä vessapaperinhylsy roskiin
* Älä kaiva nenää
* Älä kuumenna teflonpannua kuin nelosella
* Paista jauheliha erissä
* jne jne (Niille lukijoille jotka eivät haaheloani tunne tiedoksi että tämä on erittäin epäkäytännöllinen ja huonomuistinen, milloin kysymyksessä eivät ole tietokoneet)

Hän yrittää tuolla listalla todistaa minulle kuinka kamalan paljon asioita hänen pitäisi muistaa. (Ja tämä mies siis osaa ulkoa jaksollista järjestelmää ties kuinka paljon)

Tänään taas sanoin jotain jonka hän totesi kirjoittavansa listaansa, kohta kuului:

-Laurenzia, missä se lista on?

Onneksi tuon miehen pää on kiinni hartioissa, muuten se hukkaisi senkin.

****

Pikkupoikanen ei siis enää huuda öitä ja iho onsiisti, joskin hiukan kuiva. Päätinkin nyt tehdä vauvakokeita, eli söin kolme mandariinia, imetin ja seuraavalla vaipanvaihdolla oli punainen ihottuma ilmaantunut. Nyt odotan sen katoavan ja kokeilen vielä herneet,suklaan ja mansikan (Mitä ihmettä me tehdään kaikille pakastetuille mansikoille,jos...?),joiden olen ollut huomaavinani aiheuttavan oireita, mutta sekavan tilanteen takia ei varmuutta ole saatu. Ja sitten aloitetaan salapoliisin työ. Huoh.

****

Esikko-kukkaseni on taas kaukokukkanen, leikkinyt kavereiden kanssa koko päivän, hyvä kun olen vilaukselta nähnyt. Tää iltanatuo sentään oli kotonna ja sulatettiin pikkupakastin. tyttönen ahkeroi sen kimpussa ja ärisi Haahelolle, joka meni kaatamaa hyvät jäänpalat viemäriin kesken tytön jutskien. Aamulla tuo tehnee itselleen ja Haahelolle aamiaiseksi pekonia ja munia. Minä vissiin saan riisikakkuja ja keittokinkunsiivun. Eiks oo reilua!?