Kiitos kaikille kommentoijille myötätunnosta. Tosiaan nyt järjestely on niin että minä ja poikanen nukumme parisängyssä ja Haahelo patjalla. Ja esikko omassa huoneessa. paitsi välillä vieressä.

Yöt ovat menneet ihan siedettävästi ja parin todella pahan päivän jälkeen iho on taas kuin persikka joten annoin 25g tyrniä (pakastettu-keitetty-pakastettu). POika nukahti päikylle,katsotaan mitä seuraa.

***

Vatsataudin takia tosiaan sunnuntaillesuunnitellut syntymäpäiväjuhlat siirrettiin viikolla, mutta maanantaina tulivat luokan tytöt heti koulun jälkeen juhlimaan. Maalasin sotamaalaukset, tytöt koristelivat intiaanipäällikölle sulat jotka sitten laitettiin silmätsidottuina paikoilleen tai sinne päin.

Lahjat avattiin taas pulloa pyörittämällä. Tosi suksee oli arjoilu kaikessa yksinkertaisuudessaan: täytekakku joka oli päällystetty marsipaanilla tiipiinmuotoiseksi ja hevosia eli sormen mallisia lihapulia joille oli coctailtikuilla laitettu jalat viinirypäleistä, häntä metwurstista ja pää kirsikkatomaatista.

Yksi vieraista oli matoallergikko,eikä tarjoilun järjestäminen olut mikään ongelma, mutta jonkin verran täytyi silti lukeatuoteselsoteita ja nakit jäivät tarjoamatta kun vasta kotona tajusin tarkistaa tuon maitoproteiinin.