Kauppareissulla perjantai-iltana oli kitimarketin parkkis tupaten täynnä. Ensimmäisen parkkisosion jälkeen Haahelo osoittaa toista osiota ja kysyy minulta aivan vakavasti:
- Onko tuolla vapaita parkkipaikkoja?
- Mistäs minä tietäisin! vastaan minä ällistyneenä kysymyksestä.
- No kun sinä tiedät kaikkea tuollaista.
Haahelon usko minun kykyihini on ylivertainen, varsinkin kun ottaa huomioon että Haahelon täysverinen ateisti ja saa allergista kutinaa homeapatian mainitsemisestakin.

No, tarina kuitenkin jatkuu niin että illalla menemme yhteen mummulaan ja läheisellä parkkipaikalla kiellän Haaheloa kääntymästä ensimmäisestä välistä "koska tuolla toisessa on vapaa paikka". Haahelon naaman venähtäessä yritän sopertaa jotain nähneeni sen hetki sitten parin auton välistä. Uskoikohan tuo?

************

Pikkupoikanen olisitten yökylässä toisen kerran. ENsimmäisellä kerralla se oli vahinko. POikanen jonka piti olla iltahoidossa oli vain nukahtanut ja kun Haahelon kanssa menimme hakemaan tätä vain nukkui, nukkui ja nukkui. Odottelimme pari tuntia, mutta kun vauva ei herännyt läksimme kotiin.

Tällä kertaa yökyläily oli suunniteltu, ja meni suunnitelmien mukaan mainiosti. Haahelo jaminä menimme saunailtaan ja sieltä vielä hetkeksi Vinyyli-nimiseen pieneen pubiin jossa soitetaan ainoastaan vinyylilevyjä. Vaan käytännöllisenä(!) ihmisenä Haahelo pakotti ja painosti minut sieltä ajoissa kotiin nukkumaan.

Tunnin päästä lähdemme hakemaan pikkupoikasen kotiin mummulasta. Esikko tullee iltapäivällä toisesta