Eilen annoimme Pikupikaselle puolikkaa keitettyä perunaa. Että tuo lapsi nautti! Ja myönnetään, ei se Oolannin muusi niin makasta ole,varsinkaan ilman maitoa ja voita.

Tänään sai sitten lisää, herkutteli perunalla sylissäni ilmanvaippaa ja navan alle alkoi levitä ihottuma. annoin siltisyödä palasensa loppuun. Muutaman tunnin kulutta tarkistin niin ihottuma haaleni. Että silleen.

**

Pikkupoikanen on myös aika pelimies. Perheessämme pelataan melko paljon lautapelejä (meillä on niitä paljon, Haahelon mielestä liikaa) ja onpa poikakin nähnyt niiden pelaamista MOT:

Pikkupoikanen 1v8kk kävi halkemassa Monopolyn pelikaapista, avasi sen ja asettelee rahoja pelilaudan kulman alle, juuri niinkuin minulla on tapana pitää niitä pelatessa.

Ja onhan tuo oppivainen muutenkin. Haahelolle olen aikani naputtanut vessaan jäävistä tyhjistä vessapaperihylsyistä. Muutaman kerran ole ihmetellyt mitä pikkupoikanen haluaa kun äkisee vessaseuranani ja selvisihän se: Nähdessään rullan tyhjenevän, poika haluaa hylsyn ja kiikuttaa sen kartonkikeräyslaatikkoon

***

Sitten tein havainnon alusvaatteistani mutta en kirjoita sitä tähän jottei Haahelo saa selville. Uteliaat voivat tiedustella sähköpostilla.

***

Esikko tuli juuri laskiastapahtumasta jossa oli syönyt vaahtokarkkeja ja sen kyllä huomaa. Tuon lapsen verensokeri heilahtaa niin helposti ja tuloksena on kiukkuinen tyttö. Hyvä yhdistelmä onkin Pikkupoikasen joululahjaksi saama hattarakone (poikasen kahvipöytäherkku) ja esikko. Olen tosinselvittänyt tytölle asian niin että tyttö saa muita herkkuja ja Olli vain hattaraa, joten on reilua että tyttö ei hattaraa saa.