Vaikka mökin rutiinit ei raikaa, on väkeäkiin ollut mukavasti: Timoteus, Aatteenmies, Mokkalat tietenkin. Ristopaha ja Elmerin äiti Pellervon kanssa poikeksivat ja sittemmin Elmeri ja Pellervo vanhempineen. Eilen Tuli Ilmarinen äidn, isän ja pikkusiskon kanssa. Ja minä en nyt musita pikkusiskon blogiinimeä!

Poikanen lainaa isoa traktoriaan kivasti muillekin, kaii on jo älliä sen verran päässä että tietää traktorin olevan hänen käytössään taas pian. Mutta uimaan eii voi mennä ilman uusia bikineitä. Pitäisiköhän minun alkaa laittaan kuviakin? 

Elmerin kanssa pojilla oli yhteiset leikit ja pahanteot, Ilmarisen kanssa taas enemmän omat jutut kumpasellakin.

Prinsessa palasi mummulasta parahiksi kotiin, kerjäsi heti reissua kaverille mutta lupasin vasta tälle päivälle. Tänään sataa kaatamalla, mutta niin kova palo oli päsätä tuon ystävän luo että omatoimisesti etsi sadevarusteet ja hyppäsipyörän selkään.

 

Itse tässä jo epäilin josko matoallergiassani kestäisin vuohenjuustoa kun salaatin jälkeen ei tullut ongelmia. Joten mitäs tekis: ostaa tukkukäynnillä hervottoman ison vuohenjuuston ja popsia sitä monta päivää peräkkäin, johan mä olen jo kuollut ja vatsa sekaisin. kannattipa juu!

 

Pojalta pudonnee ainakin quinoa. vesimeloni on edelleen tosi pahis. Kirsikoita on saanut maistella muutaman kerran

 

 

Ainiin, raparperiikisseln teen nykyään niin että sinne sujahtaa minttua mukaan, tulee hyvää.