Kuulo ok, tosin löytyi korvatulehdus. Olin opettanut lapselle että laitetaan kuulokkeet ja kun kuuluu piip vilkutetaan. Osasi hienosti kun harjoittelimme. Ja sitten tutkimus tehtiin niin että kuulontutkija kuiskaili huoneen toisesta laidasta esineiden nimiä... POikaa harmitti, hän leikkiivieläkin piip-leikkiä.

Käynti neuvolaprykologin luona meni ok. Hän haastatteli meitä ja kertoi että on tavannut syvästi autistisia lapsia eivätkä he ota kontaktia kuten poikanen.

Niin, syvästi autistinen lapi nyt kuitenkin on eri asia kuin lapsi jolla epäillään olevan as tai as-piirteitä. En vain oikein tiedä mikä on neuvola psykologien työn kirjo, ainakin soittaessani hän luuli minun tulevan keskustelemaan omasta jaksamisestani, joten asiakkaissa lienee paljon vanhempia, ei lapsia.

Meiltä kyseltiin paljon tuntemuksia ja vastaavia, eikä juurikaan jäänyt aikaa sille että olisin kertonut poikasen erityispiirteistä, jotka eivät tulleet esiin näissä "Mikä on mielestänne huolestuttavin piirre" (Tai sitten olen itsekin as, kun vastaan juuri tuohon kysymykseen, enkä kerro kaikkia piirteitä jotka huolestuttavat...)

Kahtellaan...