Haahelon kanssa eläessä pitäisi elämänpiirin pysyä mahdollisimman muutosvapaana.


Kun alkukesästä menimme mökille, ei siellä olllut kuivaustelinettä aterimille, joten pestyt haarukat  ym piti laittaa lappeelleen lautasritilälle. Kuivausteline kuitenkin hankittiin jo heinäkuun alussa, joten niin ei ole tarvinnut tehdä aikoihin. Tänä aamuna en löytänyt puhdasta lusikkaa viiliini sen enempää lusikkalaatikosta kuin kuivaustelineestä eikä likaisenakaan ollut, sillä Haahelo oli tiskannut illlalla. AHAA! Siinä siis vika, nehän ovat luonnollisesti lappeellaan lautasritilällä... Minkä kerran oppii sen aina taitaa.

Tosin ei ihan. Pikkupoikanenhan juo nykyään kevytmaitoa, ja eilen se pääsi loppumaan, joten tilalle purkinpohjalle jäänyttä Neocatea. Haahelo vain oli tehnyt sen keittämättömään kaivoveteen. ilme oli aika järkyttynyt kun tajusi sen.

***

Pikkupoikaselle nousi eilen ihottuma. Olisiko se nyt sitten se riisi joka aloitettiin maanantaina. Eli kyllä' vaan vähintään viikko pitää uusia ruokia kokeilla. Huokaus. Miten ihmeessä milloinkaan tuo lapsi pääsee leireille? Tuolla ruokavaliolla!