Esikon ja minun kahdenkeskinen Helsinginreissu on nyt ohitse.

Lähdimem keskiviikkona ja tapasimme nettituttujani lautapelipäivän merkeissä. Illaksi menimme pupu-kummitukselle ja torstaina etsimme geokätköä (Hih! Nilla juuri kysyi edellisissä kommenteissa) palstakamun ja tämän lasten kanssa muttemme löytäneet. Poikkesimmepa vielä tutustumassa heidän kahteen kissaansakin. JA siinä samalla vähän Carcassonnen lisäosiin.

Ja illalla vielä toisen kätkön kimppuun, mutta pimeä yllätti, joten jäi sinne.

Perjantaina lähdimmekin suunniteltua aiemmin kotiin emmekä käyneetkään museossa. Matka ei lähtenyt alkuun toivotulla tavalla. Huomasin ettei minulla ollut käteistä lompakossa mutta muistin että onhan olemassa kännykkälippu. Vaan bussipysäkillä ei ollutkaan ohjetta sen tilaamiseen! Ja bussi oli juuri tulossa. No puhelu Tonille, mutta 
tämä olikin palaverissa, Sitten Haahelolle, joskin tämähän ei näe mitään graafisella puolella joten epävarma yritys. No löytyihän se tieto, ja lippukin ehti saapua, joskin kanssamatkustaja ei ollut varma kelpaako ko lippu tällä bussilinjalla. No, kelpasi, pääsimme rautatieasemalla jossa sattumalta näin vielä yhden nettitutun ja junalla kohti kotia.

Pikkupoikanen vielä mummulasta völjyyn. Oli silläkin kuulemma mennyt ihan hyvin. Yökin sujunut moitteettomasti. Ehkä se tästä.