Juuh. Suihkuallas ei vetänyt tarpeeksi. Se johtuu siitä että ritilään juuttuu hiuksia. Reilu työnjakoon menee niin että minä pitkähiuksisena tukin sen ja Haahelo lyhythiuksisena avaa.

No, Haahelo ei luonnollisesti itse tuota ongelmaa huomaa, ennen kuin vettä olisi polviin asti, joten kehoitin häntä kunnon vaimon tavoin tekemään sen.

Ja hän painuikin vessaan.

Ja viipyi siellä.

Kauan.

Olin hämmästynyt, mutta totesin että kiva juttu että Haaheloiseni hoitaa jutun kunnolla.

Kunnes kuulin rapinaa. Pahaenteistä rapinaa.

Tartuin joka naisen aseeseen, isoon tyynyyn ja hiivin vessaa kohti.

kohotin aseeni, tähtäsin ja LÄMPSIS!

Nolonnäköinen mies kurkistaa lehdentakaa:

-Opin juuri uuden hedelmän, tamariinin eli puutomaatin.

Siis tässä talossa pitäisi piilottaa kaikki tekstit, tosin paremman puutteessa tuo tavaa vaikka perunajauhopurkin kylkeä. Ja vielä lumoutuu (myös siitä perunajauhopurkin kyljen tekstistä) niin että unohtaa kaiken muun ja vastaa vain "Joo ".

Toki tästäkin on poikkeuksia: Jos jätän mitä tahansa semmoista esille mitä hänen pitäisi lukea, niin niitä tämä ei vahingossakaan vilkaise. Hmmm... taidankin alkaa "unohtelemaan" vessaan propagandamateriaalia milloin mistäkin

Sanomalehtien lukemisessa meillä on järjestelmä: Minä luen lehden ja taitan ne sivut joissa on Haaheloa kiinnostavia artikkeleita. Haahelo sitten lukee tuon valmistellun paketin. Silloin tällöin tarkistamme toimiiko homma, osaanko merkitä oikeanlaisia juttuja. Kummasti sitä vaan oppii toisen mieltymykset ja mielenkiinnon kohteet. Paitsi jos on Haahelo.

*****

Vauvalla lehahti taas iho. Olen yrittänyt miettiä olenko syönyt jotain mikä sen aiheutti, ainoa minkä löysin oli eilisen kastikkeen Maizena-suuruste, joka sisälsikin laktoosia. Huomasin vasta tänään tarkistaa, sillä oletin automaattisesti että tuommoinen tuote sopisi. Vaann voiko niinpieni määrä aiheuttaa? Toinen on sitten se että söin eilen päivälliseksi porkkanoita ja eilen ja tänään paljon omenoita, kun ajattelin monipuolistaa välipaloja,riisikakut alkavat maistua puulta. Vaan jatketaan tarkkailua... Monta tuntia unta peräkkäin ois kiva juttu.