Tiistaina kokoustettiin ja läksin sitten muiden kanssa kaljalle, tällä kertaa sain noottia jäävedestäni, mutta kastettuani huulia setä mustan oluessa suostuivat pojan siihen että olen sananmukaisesti kaljalla poikien kanssa. Juteltiin sitten mm kasvisruuasta, ja Tampereella olevasta Veganissimosta jossa en ole vielä päässyt käymään, eikä sitten Aatteenmies luvannut lähteä seuraksi. Sinne. Mutta jonnekin muualle kyllä. Lopulta idea päätyi siihen että keskiviikkoiltana menemme yhdessä syömään, hän syö kasvisaterian, minä liha-aterian.

Keskiviikkoiltana sitten hypäättin bussiin ja maistamaan Havanan herkkuja, träytyy myöntää että oli hyvää, niiin minun lihaisa (ja chilinen) annoksenii kuin hänen kasvisherkkunsa. Ja olipa tuo keskustelukiin mielenkiintoista.

***

Pojun kanssa keskiviikkona teimmemkin retken kaivuripuistoon ja otimme mukaan Papalta saadun jättitraktorin.

Torstaina olikin vuorossa torstairetki, Vehoniemen automuseo oli kohteena, sen herkulliset munkin ja näkötorni. Prinzin viihtyi hyvin, rakasti sitä pajaa siellä, mutta autojen ihmettelemisen siijaan hän kulki katsellen ikkunan vieressä olevia pienoismalleja osoitellen ja hokien "ato-ato-ato-ato-ato"

Kotiin tultiin kaupan kautta ja illlallla kirjastoautolle

 

**

Prinzezzan ovi edelleen säpäleinä... prionzezza ollut arestissa ja haahelo ollut sille aiivan liian kiltti