Enpäs tiedä ollako iloinen vai ei.

Ensinnä hyvät uutiset: Vauva ei huuda

Ja ne huonot: Olen maidottomalla, munattomalla, viljattomalla ja soijattomalla dietillä

Annan tilanteen nyt rauhoittua vielä toisen viikon ja alan sittenne pikkuhiljaa purkamaan diettiä,että saadaann selville mikä/mitkä noista sitä aiheuttaa.

Myös uusien ruokien ruokavalioon ottaminen on nyt jäissä, (peruna pisti huutamaan myös päivällä,) jotta muuttujia olisi mahdollisimman vähän.

Olen kummasti tarmokkaampi ja virkeämpi kuin pari viime kuuta... voisiko nukutuilla yöunilla olla jotain tekemistä asian kanssa?

***

Pikkupoikanen on keksi nyt mitä hampaalla tehdään: Sillä purraan äitiä. Tissiin. Ja kun äiti kiljaisee, niin nauretaan. Ja kuten Teletapit sanoisivat: UUDESTAAN!

Pikkupoikanen myös nousee konttausasentoon, ja keinuttaa itseään.Toivottavasti ei nyt pian oppisi konttaamaan, Een huoneen ovessa ei vieläkään ole porttia ja siellä on kaikkea pientä ja sievää. Ryömimällä matka sinne kuitenkin kestää sen aikaa että ehtii hätiin.

***

Esikkoon kiukkuinen. Kuin ampiainen. Haluaa leipoa pipareita. No, söi äsken pari lusikallista risottoa, hymy löytynee hetken kuluttua. Koululounas on niin kovin aikaisin, että tyttö ehtii muutttua kiukkuiseksi ennen kuin pääsee kotiin välipalalle.