Aamusta kaksoset Ooppeliin, ja päiväkodeille. Papusta oli ilmiselvästi kiva päästä kurksitamaan veljensä päivähoitopaikkaa. Sitten tiputin Haahelon töihin ja vein Papun omaan päiväkotiinsa, ja minusta oli kiva kurkistaa sinne.

hain Salesta aamiaista ja remonttikotiin. Siellä tuli riehuttua aikansa ja iltapäivällä menin yliopistolle syömään ja mikroluokkaan tekeen hommia sekä pesemään pari koneellista pyykkiä. 

Sittenvielä remonttikodin kautta hakemaan Prinzi päiväkodista, päivällistä, josta onneksi Haahelo suurimmaksi osaksi huolehti ja sain hetken huoahtaa kunnes Ruusunen ja Haahelo lähtivät ulkoilemaan kavereiden kanssa ja me Prinzin kasnsa lähdimme omalle reissullemme.

 

Prinzi sitten kiipesi tikkaita noin viiteen metriin, aika hurja poika. Korkealla selvästi jo pelotti, kyseli onko tämä vaarallista. Ja samalla mieli teki mennä korkeammalle mutta kielsin...

tehtiinv ielä oiva kävely lenkkin siniselle sillalle ja sieltä tullessa poika pyysi saisiko  kulkea yksin kotiin. annon luvan mutta 15m päässä minusta poika jänisti ja kuljimme yhdessä kotiin. Sitten iltapalaa katolla, paitsi että äiti paleli joten tulin sisään.

Nyt kokouksessa, poika nukkuu soffalla vieressä ja tyttö makuuhuoneessa,. Haahelo roikkuu omalla koneellaan.

 

tyttö veti tänään pultit puhelimesssa. Hän oli aaanantaina ksynyt saako nähdä torstaina kaveria. Sanoin että torstai sopii. Hän soitti 15.22. että saako lähteä sinne kaupunkiin tapaan tätä kaveria. Neljäksi pitäisi ehtiä, sillä puolikuudelt aalkaa kaverin tanssitunti.

 

Sanoin että ei käy, päivällinen on syömäti, kotihomma kesken ja muutenkaan ei näin äkkinäisiä selontekoja, vaan kerrotaan minulle hyvissä ajoin suunnitelma. No iltaretkeilyn jälkeen tulikin tiedustelu saako mennä maanantaina koulun jälkeen tämän kaverin luo. Saa. Niin ja englanninkokeen takiakin itkettiin.

 

et semmosii