Joo, se lapsi on nyt ihan kadonnut. Mummuön jälkeen lähti toiseen mummulaan yhdeksi yöksi ja sitten moneksi yöksi mummun mökille. Kuulemma viikon on siellä. viisipäivää on yleensä ollut.

Poju alkoi tällä kertaa viiittomaan selvemmin ja on nyt ottanut piirtustuksiinsakin aiheen, tähän asti on vain "piirtänyt" piirtämisen ilosta. En tosin tiedä mitä kuva esiittää, sillä aihe on: "puupa" eikä kelvannut puu/puut/puita, puput eikä mikään. pojalle kuitenkin riitti kun ihastelimme taideteosta.kutellut

Tänään kvin keskussairaalassa näyttämässä tuota olkapäävammaani, ja vanhempi mieslääkäri viimein ottii tosissaan minut. katsotaan tosin mitä tapahtuu, en usko ennenkuin näen.

Haahelo piti lomapäivän ja kertoi viettäneensä lapsen kanssa laatu aikaa, eivät olleet tehneet kotitöitä eivätkä olleet löytäneet nettipirttin avainta vaan kävelleet ja jutelleet. Minä siis olin pois useamman tunnin, kävin kaupunkikodissa pesemässä koneellisen pyykkiä ja vanha naapurikin piipahti päiväkahvilla.

Ilma on ollut sateinen, eikä ole juuri ulkoiltu tai tehty pihahommia, mutta ehtiihän tuota. Nyt on saunottu omassa saunassa jo kolmena iltana, eikä selkäni ole juurikaan kiukutellut, kuten yleensä.

nyt Haahelo lähtee rantasaunomaan :)