Tänään särki päätä ihan urakalla. Ja särkee. Ja väsyttää muttei vielä nukuta.

Aamulla nukuin pommiin,. Heräsin 9.56 ja luento alkaisi 10.15. Soitin Heehelolle raportoidakseni ja hän ILMOITTI tulevansa hakemaan minut autolla ja käski pukea päälle. Puin pikapikaa, nappasin kolme riisikakkua käteen ja ulos. Ehdin jopa hiukankävellä Haahista vastaan Ja luennollekin ehdin.

Oli varsin mielenkiintoinen luento.

Yritn soittaa toista tuntia Lääkäriasemalle, Sillä poika itkee joka ilta vatsaa, välillä päivälläkin eikä nukahda ennen panadolia. Viimein sain hoitajan kiinni ja sain jätettyä soittopyynnön. Lääkäri sitten soittikin ja säädettiin lääkitystä mutta ainakaan tälle illalle ei ollut apua. Ensi viikolla sitten vastaanotolle.. 

Käytiin luennon jälkeen syömässä, Minervan wokit on hyviä :). Sitten kävelin remonttikotiin jossa meillä oli palaveri vessassa vessasta. Lavuaari oli tullut väärän kätisenä ja pöntön sijoittelussa oli ongelmia. Saimme sen ratkaistua, luullakseni.

Sitten ajeltiin isäni kanssa ympäri kaupunkia vaihtelemassa autoja ja lopulta mulle jäi heidän autonsa jolla lähdemme huomenna IKEAaan ja Haahelo kokoustamaan.

Ruoaksi onnistuin tekemään kaikille sopivaa riisi-saksanhirvipataa, ei ollut erityisen hyvää. Mutta olihan samaa kaikille. Prinssi oli täynnä energiaa ja me aikuiset ihan tööt. Hän pyysi päästä parvekkeelle ja sai mennä. Kunne svilkaisin ikkunasta. Hän makasi kaiteella, poikittain. Kiljuin kuin syötävä. Ei tullut mieleenkään ... no katollakin hän vieraili tovin, se oli onneksi silmien edessä ja ohjeistus meni paremmin päähän, vain ikkunalaudalle.

 

Lopulta poika puki päälleen ja meni ulos odottamana Ruususta. Kertaalleen pelästyin, kun alkoi kuulua huutoa ja Haahelo juksi alas katsomaan. Poika siellä kutsui täyttä kurkku sisartaan. Että olisi tullut nopeammin, Tulihans e sieltä ja olivat vielä hetken pihassa keskenään.

 

Illalla tyttö taas ärjyi hiukan ja poika oli täynnä virtaa. 

 

Et semmosii