Maanantainakäytiin naapurinnaisten kanssa taas kaupassa, ilman lapsia ja sitten huushollia. Mokkasen kanssa rakennettiin Papulle hellaa. Illalla taloyhtiön hallituksen kokous ja  putkiremonttisuunnittelua.

Tiistaina poikkesimme kuopuksen kanssa mökillä hakemassa maa-artisokkaa ja päällystämässä puoli sohvaa. Illalla koulun vanhempainyhdistyksen vuosikokous va pääsin hallitusvastuusta.

Keskiviikkona piti mennä suurperheeseen kylään, muta aamulla tuli tekstari että neloselta oli löytyyt täi, joten emme päässeetkään. Hetkenaikaa olin kuin maani myynyt, kun en keksinyt mitään järkevää, mutta onneksi naapurinrouva tuli puistoon ja auttoi minut taas nauramaan. Illallatuli liukuovet makuuhuoneen kaapistoon ja isoisä laittamaan ne paikoilleen. Väliin jäi riisiryhmä ja et-palaveri.

Torstaina fysioterapia ja auton huoltoa talvea vasten: talvirenkaan, öljyn tarkistus, tuulilasipesunesteen lisäys ja takaluukkuun laitto, uuden pyyhkimensulan vaihto ja lapmunvaihto. Illalla mokkasen kanssa suunnittelimme risteilyä ja päädyimme risteilyyn Silja Europalla yhdessä lasten kanssa josta hetken kuluttua suunnitelma oli jo toinen: Viikarilla naisten kesken. laposet jääkööt isien kanssa. Laatuaikaa heille. Vai meille?

Perjantaina jumpassa oli edelleen sijainen eikä leimoja. Onneksi yliopistolla on virastomestareilla leimat, joten samalla kun kävimme opiskelijahintaisella lounaalla, haimme lapsille leimat. Sitten tavarat kasaan jaillalla suunta kohti Isomummulaa, lauantaina Haahelonemon luo ja illalla vielä Haahelonisän kauttatakaisin Isomummulaan josta päiväuniaikaan kotiin, tosin ilman esikkoa. Nyt on voipunut olo.