En ole tässä jaksanut kirjoitellakaan...

No, ihan pikaisesti poikasen kuulumiset:

Tiistaina olimme lääkärissä, ja ilmeisesti minimax-korvike ei ole sopiva ja se päätettiin vaihtaa. Rotaatio jätettiin tauolle siksi aikaa että asianmukainen korvike löytyy. Astmalääkitys, siis se hoitava, aloitettiin.

No ostimem almiron Peptiä, poika joi tiistaina sitä alle akaksi desiä ja kun emme antaneet muutakaan kävi salaa ulkon ajuomassa kuravettä janoonsa. Sitten luovutimme ja annoimme puhdasta vettä. Esikko oli laitettu mummulaan yöksi kun odotimme huutoyötä nälkäisen taaperon kanssa, mutta vielä mitä ensi kertaa kuukausiin poika nukkui yön suorastaan mainiosti.

Seuraavana päivänä korviketta upposi ruhtinaalliset 2,5 dl, mutta yö oli risaisempi, joskin pärjäsimme vedellä, korviketta eit arvittu, kuten minimaxin aikaan.

ja sitten tähän päivään, torstaihin: Aamulla poika ei huolinut almironia, mutta päiväunille mentäessä horaisi kaksi pullollista eli 4 dl. Päivväunilta poika heräsi itkien ja vatsaansa pidellen, ripuloi verensekaista liejua ympäri huushollia (ilman vaippaa kun oli). En kuitenkaan saanut lääkärikeskuksesta enää ketään kiinni joten nyt pojalle tarjotaan Neocatea ja huomenna neuvottelen lääkärin kanssa jatkosta.

 

Olen tosi masentunut enkä oikein jaksa orientoitu. No, tiedän että huomenna taas helpottaa ja jaksan eteenpäin.