Ruusunen on lähdössä leirille. Valmistautuu hyvin: rinkka on pakattu (takellellen., Hän ilmoitti useita kertoja että kaikki on pakattu ja kun kysyin onko xx niin ei... Mutta ennen sitä on toki nautittava päivällinen, ja hän haluaa tehdä sen. Trangialla. Ja tietenkin katolla... Nyt nuo molemmat istuvat katolla ja kokkaavat italianpataa.

Prinzin kanssa vaimme aamsuta kkattiloita mökille. Ai miksi? No koska minulel tulee induktioliesi uuteenkeittiöön, eivätkä monet vanhat kattilani käy enää siihen, viedään ne siis mökkikäyttöön ja laitetaan mökiltä huonompia pois. Sielät ajoimem Karhuhuoneen tunnelin kautta Pärrinkoskelle ihailemaan kevätkuohuja ja Prinzillä oli kov ameno päällä., Hän olisi halunnut ylittää kosken puuta pitkin konttaamalla, mutta minä jänistin, en olisi pysytynyt konttaamaan itse hänen perässään niin että olisin saanut kiinni tarvittaessa. ja hyvä kun jänistin, sillä paluumatkalla, jo kuivanpuolella hän eungolta lipesikin, naamalleen lätäkköön. Mieli meni hiukan mustaksi mutta pian jo sujui iloisesti. 

 

Takaisin ajellessamme pyssäsimme hoitelmaan yhden yllätyksen ja sitten lääkärikeskukseen kasvukontrolliin. PRINZI PAINAA 15KG !!!!! Tämä on juhlan paikka! Sielät oli Pojalla jo kiire kotiin, mutta piti vielä käydä maksamassa lisää kodinkoneita ennen kotiutumista.

 

Täällä kotona on pojalla ollut hyvä meno päällä,laulellut ja säätänyt ja vaikka mitä ( mm tapansamukaan vaihtanut vaatekertoja ), minä olen tarjoillut ruokaa, hiukan järjestellyt paikkoja , maistellut työntekoa ja laiskotellutkin.

 

Nyt odotellaan että syödään ja lähdetään viemään prisessaa leirille.