Pikkupoikanen nukkui viimeyönä (osan aikaa) omassa sängyssä! Edellisyön se nukkui siellä kaksi tuntia, viime yönä ensin 4 tuntia sitten tisulle ja takaisin sänkyyn ja rauhoittui herättyään taputtelulla. Vasta seitsemältä seuraavalle tisulle. UPEAAA!!

Tosin, huomenna ei enää saa antaa Ataraxia, koska maanantaina on lisää allergiatestejä. Kummasti vaan piristää pari paremmin nukuttua yötä.

******************

Mun koneeni alkaa prakata. Näppäimistö kirjoittelee omiaan,eli välilyönnit jäävät pois, samoin N ja E -kirjaimet ja jotkin muut kirjaimet taas kahdentuvat. No,tuleepahan oikoluettua tekstinsä.

Tämä kannettava on ostettu vuosi sitten käytettynä ja on pelastanut paljon. Pikkupoikanen (nyt melkein 8kk) kun meinasi syntyä jo vuosi sitten (rv23), pysyi kuitenkin sisällä, mutta loppuraskaus pitikin ottaa rauhallisesti ja lepäillä paljon.Eipä paljon tullut vierailtua ja kannettavan ansiosta sai surffata sängystä.

**************

Vaan nyt ihan Haahelon kiusaksi, joka tuolta toiselta koneelta vahtii milloinka saan tämän blogin päivitettyä laitankin julkaisuajankohdaksi 13.13 enkä 12.13, mitä klo oikeasti on.