Esikko leikki tänään kaverinsa Pohojosenpojan kanssa. Iltapäivällä menivät laskemaan mäkeä ja ikkunasta vilkaistessani näin heidän tulevan. Uudestaan kaatsoin kohtpuoleen ja rappumme edessä oli myös kaksi muuta poikaa, jääkiekkomailoilla Pohojosenpojan kimpussa. Uudemman kerran piti vielä vilkaista näinkö oikein ennenkuin avasin ikkunan ja puutuin asiaan.

Läksytin poikia ja muistutin anteeksipyynnöstä,tästäpojat luonnollisesti kieltäytyivät, kunnes näkivät Pohojosenmiehen ajavan autolla paikalle, silloin huikkasivat kiukkuisen anteeksin ja livistivät.

Pohojosenpoika poikkesi vielä sisällä hakemassa reppunsa ja siinä vähän jututin että myös koulussa on kiusailtu joskin opettajan puuttumisen jälkeen joksikin ajaksi laantunut.

Laitoin sähköpostilla opettajalle ja Pohojosenmiehelle viestin tapahtumista. Opettajallekin, vaikka tapahtuma ei koulussa sattunutkaan, mutta tiedoksi sillä luulen sen olevan osa isompaa kokonaisuutta. En vain oikein tiedä mitä minun pitäisi tehdä? En ole kiusaajan enkä kiusatun äiti, mutta näin tapauksen. Olen ilmoittanut näkemästäni opettajalle, jolle ei asia oikeastaan kuulu ja kiusatun isälle, olenko tehnyt liikaa vai liian vähän?