Perjantaina Manna oli huonovointinen ja Hra Kahvi toi Papun meille leikkimään. Kaksosilla oli niin hyvät leikit, etten malttanut komentaa heitä ulos. Papun mentyä kotiinsa Poju kävi päiväunille, Prinzezza saapui ja kävi päiväunille ja minä aloin kokkaamaan ja pakkaamaan.

Pian Marilyni ja PiikikäsSiili pelmahtivatkin ovesta, söimme ja kohti Sutta. Seuraava etappi oli Willis, sitten Pete, Sani ja Irbe, jonne jäimmekin useammaksii tunniksii eli yön yli. aamulla kokoustamaan, ja kokouksen jälkeen jäimme istumaan iltaa. Pikkutunneilla sitten ajelin Paukun kotiinsa, Sasun taksiin ja minä ja Marilyni suunnattiin Peten petiin. Pete itse tosin ei ollut siellä.

Aamulla sitten PiiikiikäsSiili kyytiin ja kotia kohti, joskis harkitsimme kyllä Versailles'iakin...

***

Illalla oli vielä kylmäkellarin pesu, hautajaissuunnittelu ja niiden jälkeen puolentoista tunnin lenkki. Nyt jalat jalkakylvyssä, ihan kohta suihkuun...

**

Perhe oli selvinnyt kiitettävästi, vain kaupassakäynti oli jäänyt välistä (huoh), eli jääkaappi varsin tyhjänä. Ehkä mä ensi kerralla kirjoitan listan pojan ruokalistan lisäksi muiden ruoista...

Prinzezza jäi kiinnin valehtelusta, oli ostanut salaa karkkia ja sanoi sitten ettei musita mitä oli ostanut. Menettipä kesäkuussa luvan mennä yksin ulkoilumajalle.