Prinssin lauluvarasto kasvaa viimeinkin. Kaksi vuotta on laulettu Täällä pohjan tähden alla (pooojatääti---poojatääti) ja tänä syksynä pojun lauluvarastoon liittyyi myös missä miehet ratsastaa (Miisä mie-et miisä).

Nyt minua on muutama viikko pyydetty laulamaan kitara, taivas ja tähdet, minulla ei aavistustakaan sanoista ja tänään sain aikaiseksi katsoa mitä youtube tarjoaa. POika vieressä. alle 20s introa kun poika huutta "TÄÄ on kitara taivas tähdet" ja lauloikin sitä sitten antaumuksella (kiita, tähde, tähde...).se haki pitkävartisen sihvelin sänkyyn mikrofonitelineeksi, katseli itseään peilistä ja tanssi ja lauloi... antaumuksella.

Muutenkin on musiikkikasvatus hanskassa: torstaina oli pojun määrä olla kotona kun Anki tuli opettamaan prinsessaa. Toki kerroin ptkin päivää mtä tapahtuu, ja prinssi sitten jäsens maaiilmaa itselleen: "Mul ei opeteta pianoa soittoa. mulle EI opeteta. Miinä opetan itse. Mulle et opeta pianoa"

Poju vahtii tarkasti että minä soitan pianoa sormenpäillä, kuten olen hänelle opettanut (ei nyrkeillä jne). ja usein kuuluukin yksinäinen ääni pianon edestä. "Soomepäijä".

Ja Susimami lähetti Prinssille oikein oikean kellopelin. Ohjeiistin että sitä saa soittaa aiikuisen oijauksessa ts siitä eii viedä leluihin. Joten Poju ymmärsii että siitä soitetaan vain pitäen kiinnii akuisen kädestä. Kesti hetken että sain tämän tajuamaan etteii ihan siitä ollut kysymys. Nautinnollisesti sitä onkin soitettu, harmittaa ettei ole videolla! Papun kanssa oli myös aikamoiset jamit maanantaina.

***

Isänpäivä meni mukavasti. Sain kehuja ruoasta, oli mukava leppoisa tunnelma ja pöydässä aatteenmies. (Voitti Prnsessan sydämen tuomalla tälle jonkun ihmekynän jossa on laserosoitin, taskulamppu ja jokin vielä) Päivällä kahvilla poikkesi myös isoisä ässiä syömässä ja illlalla vielä Mannakin. Lauantainakin olin liikkeellä Mannan kanssa, jälleen rintaliiviostoksilla... sitten vainkävi köpelösti. Minun oli määrä lähdeä Ankin ja ankin sulhasen kanssa elokuviin mutta kotiin lähtiessä sain kovan pahanolonpuuskan ja juduin perumaan. Kotona olo kyllä hiukan parani, ja katselin katkerana kelloa että nyt se alkaisi.. en kuitenkaan uskaltanut lähteä.

**

Olimme siis lastenteatterissa katsomassa lohikäärmeprinsessan ja poika viihtyi hyvin sylissäni. Kuitenkin seuraavalla viikolla tiiedustelin uudelleen halua lähteä sinne niin poika ol hyvin vastahakoinen, emmekä sitten lähteneet katsomaa intsumintsua. Onneksi on koti-ikkunasta ollut teatteria tarjolla: kaiviinkone ja kuorma-auto ja reikä tiessä... maanantaina leiivoimme pullaakin ja veimme työmiehille nisua. lupailivat josko Poju pääsisi kiipeämään kaivuriin tässä jokin päivä...

Muskarin olemme näköjään jättäneen kokonaan väliin. Poju ei ole ollut innokas lähtemään enkä ala pakottamaan, ensi vuonna kun alkaa päiväkotitaival joten nauttikoot nyt rauhassa sylittelyistä, kun siihen jokin selkeä tarve on.

**

Viime viikonloppuna olin Darwin-symposiossa perjantain, oli hyvin mielenkiintoisia alustuksia. Sitten pääsinkin Susisiskoni luo ja heidän perheen uuteen kotiin. Lauantaina Irbelle, jossa lettuherkuteltiin lautapelien kanssa yhdessä Hanskin ja Tiikun kanssa. Ja sunnuntaina suunnittelimme epv:n pikkujouluja. Kotimatka menikin sitten hiukan pyllylleen: en saanut paikkaa junaan, joten menin ilman. Riksussa tähän täpötäyteen IC:hen tuli vielä täpötäyden, rikkoontuneen Pendolinon matkustajat ja matka oli aika tuskaisa täpötäyden junan täpötäydellä käytävällä... kotiin kuitenkin pääsin.

Maanantaina tulivat Mokkaset taas syömään kolmen hengenvoimin ja Pelailtiin ja herkuteltiin. Mukavaa oli. myöhäänkin taas meni vaan mitäs siitä! Tiistaina oli vuorossa koulutappelua siis vanhemmat vs kunta. ehkä tästä jotain tulee...