Poikanen on löytänyt  uudelleen imuotteet. Imetyshän piti lopettaa jo vuosi sitten toukokuussa ja kesällä 2006 kun muutaman kerran kokeilin muten vain oli poika jo kadottanut imuotteen ja vain puri.

Nyt hän on, ilmeisesti valokuvista, saanut iean imetysestä ja useamman kerran käynyt tissiä lutkuttamassa, ja aivan oikealla otteella, ja tiedän tunnistavani oikean otteen, olenhan imettänyt kuusi vuotta.

***

Kun on pojan kanssa sisällä eikä ulkoile, poika nukkuu. jos ulkoilee, ei nuku. JEE. not.

***

Esikko syyslomaa mummulassa viettämässä.

***

Sunnuntai-ilta reippailimme Mokkasen kanssa järven ympäri (Naapurirouva voisi pinkaista mukaan!) ja sitten käväisin Mokkasilla maisamassa Nam-kakkua. Istuin siinä hetken (kuusi tuntia). Eilen illalla oli elokuvasuunnitelmia, mutten sitten lähtenyt yksin vaan menimme kauppaan. päivällä oli ollut Mokkasen kanssa puhetta uuden ulkoilupuvun hankinnasta, ja kun Prismassa oli hyvä tarjous soitin siitä hänelle. No, tämäpä polkaisi Prismaan pukua katsomaan, minä hylkäsin Haahelon yksin lopettamaan ruokaostokset ja hyökkäsin Mokkasen kaveriksi. Vierähti aikaa RUNSAASTI, mutta lopulta löytyi vallan mainio puku, javielä halvennuksessa.

Ja sitten taas hipsin kotiin vähän nolona kun meni niin myöhään...