Torstai on kiva päivä Torstai on saunapäivä. Viiden jälkeen olimme lähdössä saunaan joten Haahelo riisuuntui ja meni hakemaan kylpytakin vessasta. No, kun menin perästä hakemaan omaani niin yllätin Haahelon sieltä ILTAPESULTA. Ilmeisesti Haahelon järjenjuoksu menee jokseenkin siihen malliin että: alasti vessaa -> on ilta -> peseydy. No, sainpahan puhtahan miehen saunaseuraksi.

Pikkupoikanen viihtyi saunassa mainiosti kun sille jätti sukat jalkaan eikä lattia päässyt siten liukastelemaan varpaiden alta. Pikkupoiaknen istui miehekkäästi lauteilla eikä leikkinyt ankalla juurikaan. Oikeastaan pusuleikit olivat mukavempia: Pikkupoikanen pussasi äitiä ja otti sen jälkeen äidin nenästä kiinni ja ohjasi äidin pussaamaan isiä. Ja kikatusta päälle. Myös Erittäin Hienoa Koivu Shampoopullo oli rakas ja sitä pitikin kuljetella ympäri saunaa.

*****

Tänään minua odotti keittiönpöydällä yllätys: Ystäväni Susimami oli lukenut blogia ja tuolal reunassa olevaa toivomuslistaa ja lähetti minulle lahjaksi triangelin. Olemme tänään Pikkupoikasen kanssa soitelleet sitä aina niissä väleissä kun pikkupoikanen ei ole tyhjentänyt vetolaatikoita tai kiivennyt pöydälle. PLING!