Älkää toki pelästykö! Ei nyt mitään radikaalia sentään.

Viikonloppuna oli ystävättäreni juhlissa iltaa istumassa. Porukkaa oli moista eri yhteyksistä, joten meistä neljä toisensa pidemmän aikaa tuntenutta lähti hiukan aiemmin käydäkseen syömässä jotain tukevampaa liittyäkseen takaisin muiden seuraan kun he ehtivät keskustaan saakka.

No, uskomatonta mutta totta, päädyimme ABC-liikenneasemalle pizzalle. Siinä me istuimme huoltoaseman kahviossa puhumassa, mistäs muusta kuin ihmissuhteista, kunnes yksi porukasta alkoi hihittää: Mehän olimme kuin sinkkuelämä nelikko. Ne vain ovat Manhattanilla ja me huoltoaseman baarissa.

Löysimmepä itsellemmekin roolit: minä päädyin Charloteksi. Ja "Carrie", tiputti jäätelöä paidalleen. Aika teinimeininkiä, siis.

Oikeastaan oli todella kiva höpötellä ilta ystävien kanssa ilman kiirettä minnekään, ja eipä se huoltoasema huono paikka loppujen lopuksi ollut: rauhallinen, valoisa paikka jossa ei ollut hälyä joten toisten puheen kuuli vaikeuksitta.

Emmekä sitten jaksaneet lähteä sinne keskustaan vaan lähdimme kotiin, joskin minä heitin Carrien ja istuimem autossa parkkiksella 40 minuuttia juttelemassa... Kuinkahan Mirandan ja Samanthan kotimatka sujui?