Poju on innokas tiskausapulainen eli kiikkuu kyykyssä alastomana tiskipöydän reunalla, varpaat melkein tiskivedessä ja tiskaa puhtaalla harjalla huuhtelussa olevia astiosita, ja nostelee niitä kaappiin. Kun sitten ensimmäisen kipon kohdalla sanon että "toisinpäin", kun meinaa laittaa kipon kuivumaan pystyssä, vaatii saman ohjeistuksen joka astian kohdalla erikseen, jää odottamaan kippo kädessä tai komentaa mua sanomaan "toosipä". Se on hiukan rutiineihin tarttuva pentu...

Imuroidakin se osaa: puuhasin keittiössä ja sanoin että pitäsi imuroida. kohtsiltään kuuluu kolinaa eteisen puolesta: 3v raahaa imuria kuistilta autan pistokkeen seinään ja käynnsitä koneen pojan pähkäiltyä hetken. Seuraavalla vilkaisulla poika ei suinkaan imuroi perinteiseen tapaan, vaan syöttää imuria, omien sanojensa mukaan kivillä. Käy varmemmaksi vakuudeksi hakemassa lelulaatiikosta(!) nyrkkinsä kokoisen kiven.

Hulluttelee viiittomilla: viiittoo aivan oikein, mutta sitten yhtäkkiä virne naamalla viiitto jotain aivan muuta ja kikattaa.

 

Haahelo on iihan höperö

 

Esiikko on edelleen kadoksissa mummulassa