Kommentoija tiedusteli mitä kätköilu (geocaching) oikein on. No se on sitä että taivaalla lentää miljardeja maksaneita sateliitteja joiden avulla etsimme metsään piilotettuja pakastusrasioita joissa on kindersälää

No niin, siinähän se oli. Oikeasti mukava tapa ulkoilla. Minusta mielekkäämpää olla ulkona ja kävellä sinne tänne etsien sitä muoviloodaa kuin.. kuin ... kuin olla ulkona ja kävellä sinne tänne etsmättä muoviloodaa.

Sateliitit siis lähettävät signaaleja GPS-laitteeseen, jonne on syötetty kätkön koordinaatit. Sen avulla läöydetän tuo mainittu muovilaatikko, merkitään vieraskirjaan käynti ja haluttaessa jätetään laatikkoon jokin esine ja otetaan mukaan toinen. Vallan mainiota puuhaa! Suosittelen!

Niin joo, ja koordinaatteja voi hakea tuolta: http://www.geocaching.com

*************

Tänään poikaselle siis tarjoiltiin ainoastaan tissimaitoa.Tänään poikasen iho oli täydellinen. Ja tein testin. Söin säilykepersikoita. Tuli vähäisiä nyppyjä. Huoh. Ei ehkä kuitenkaan niin paljon että ehdottomaan kieltoon nuo herkut laittaisin. Mutta kai niitä on syytä välttää.

En syönyt tänään lain riisiä, ja kyllä sitä on hukassa kun miettii mitä söisi: EI riisiä, riisimaitoa, -kakkuja, -puuroa eikä edes riisitärkkelystä että voisi tehdä kiisseliä. Ja mun varaherkku, hedelmäsalaattikin on vähän niin ja näin tuon persikan takia. HUOH!

Vaan jostain syystä olen ihan positiivisella tuulella.