pikkupoikasen tauti talttui sitten torstaina, samana päivänä kuin Haahelon alkoi. Haaheloinen viettikin sitten perjantain yliopiston sijaan makuuhuoneessa voiden huonosti.

Perjantaina tulivat myös Irbe ja Hanski yökylään. Mukana seurasi kaksi muovikassillista leluja Poikaselle. Eipähän tarvitse ostella joululahjoja, kun paketoidaan sieltä. No, muutaman poika toki sai jo heti, mutta siellä on vielä, juna ja kuorma-auto ja maatila ja kirjoja ja hiekkajuna ja vaikka mitä. KIITOS!

Lauantaina Haahelon ja minä olimme vapaa-toimistolla, ja suurinpiirtein torkuin tuolissa kun en millään malttanut häiritä Haaheloa kun tuo näytti viihtyvän niin hyvin.

Sunnuntaina sitten mummulan kautta noutamaan pikkuväkeä ja ruoanlaittoon. Meille nimittäin tuli päivällisvieraiksi ystäväperhe. Oli kyllä todell amukava jutell apitkästä aikaa. Tämä vuosi on ollut niin kauhea, ettei ole pahemmin jaksettu pitää yhteyttä kehenkään, edes pikkupoikasen kummeihin. Pitäisi.

Illalla Pikkupoikanen oksensi jälleen ja yö menikin huutaessa. Pamol F auttoi vähäsen. Tänä aamun heräsin kiertävään oloon vatsassa, joten vessan kautta soitto Haahelolle josko jossain välissä tulisi kotiin. VAtsatautisena ei tule mieleen pukea tukilliiviä ja ilman sitä taaperon nostaminen ei onnistu.