Tai en minä vaan Prinzi. eikä sekään. Eilinen tanssitunti keskeytyi kun hän vain hoki stopstop. En oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Ehkä soitan opettajalle ja kysyn voidaanko saada toukokuun maksu takaisin jos prinzi lopettaa.

Päiväkodissa oli Prinzi valitellut vatsaa, vessakäynti oli auttanut ja yöllä poika heräsi vatsakipuun. Melkein se on lääkäriaika tilattava, TAAS. Muuten oli päiväkodissa mennyt päivä hyvin. Kotiin tultuamme söi hän jäisenä hirven paistia ja eddoja ja päärynää ja evääksi keitettiin vielä pojan herkkua, tattarimakaronia.

Toimistolla prinzi hillui, taas ja Haahelo ja poika lähtivätkin kotiin, mä menin vielä poikien kanssa kaljalle.

Oli tosi reipas päivä, aamulla pienryhmäopetukseen (tuli yksi gradu luettavaksi), lounaan jälkeen tein yhden oppimispäiväkirjan ennen feldenkraisia, sitten maksamaan kodinkoneet, hakemaan poika, ruokaa, tanssiin... tänään onkin sitten otettu rauhallisemmin: pesin vessan huolella ja kävin suihkussa, siinä onkin oikeastaan kaikki mitä olen tehnyt. Kahdeksi pitäis päästä yliopsitolle ja huomenna pitäisi mennä riehumaan remontin keskelle.

 

Remonttikodista:

Prinzin huone:

+maalattu, tapetoitu ja laitettu parketti. 

- lattialistat ja ikkunalistat, verholauta, kaapiston verholauta

 

Keittiö

+ maalattu, kaapistot koottu ja ovitettu, laatoitettu, parketti laitettu

- tistipöydässä lommo, tilattu uusi, liesituuletin säätöä, kodinkoneet noudettaneen tänään, vetimet, kodinkoneiden ja työvalojen asennus

Olkkari

-lattialistat

Eteinen

- parketti, laatat, lattialämmitys, maalaaminen

 

Vessa

+ laatoitettu, suihku asennettu

-vessan asennus, lavuaari tuli väärän kätisenä, vaihtoon, sen asennus, lampun asennus, koukkujen paikat, kylpyammeen nouto

 

Ruususen huone

-parketin asennus

 

koskahan päästään muuttamaan..