sama juttu taas, päikkärit vedin, joten yöllä valvotaan. Tein tässä sitten Prolog-harkat, chattasin kavereiden kanssa ja nyt jaksan viimein blogata. Aika tajunnanvirtaa tästä taas tulee, lähinnän onkin tarkoitus kiirjoittaa itselleen musitiin tunnelmia ja tapahtumia.

Pissatuloksista selvisi ettei sokereissa ole häikkää ja psykologin kanssa tulimme siihen tulokseen että nuo velttoilukohtaukset ovat päänsisässä. Ilmeisesti reagoi stressiin noin. kunhan vainymmärtäisivät pävhoidossa ettei kyse ole laiiskottelusta vaan siitä että poika todellakin tuntee itsensä siinä tilassa HYVIN väsyneeksi ja ettei hän kykene toimimaan.

päiväkodilla oli erityisentuensuunnittelu: paikalla väkeä kuin pipoa: Kelto, psykologi, puheterapeutti, kaksii ihmistä keittiöltä, kaksi Pojun osastolta, Päiväkodin johtaja ja me kaksi vanhempaa. hyvä ja antoisa keskustelu jossa kuulimme että päiväkotielämä on lähtenyt hyvin liikkeelle, paremmin kuin he odottivat ja paremmin kuin me odotimme. Päiväkodin tiukka rutiini sopii poikaselle. kavereita ei kuitenkaan ollut löytynyt, Poju ei osaa mennä leikkimään ja muut eiivät saa hänen puheestaan selvää. Tähän kannustettiin ja puheterapeutti tulee osastolle antamaan ohjausta.

kaveriasiassa mielenkiintoinen käänne oli että 2pv palaverin jälkeen tuntui kuin taikaistusta löytyneen kaveri.. ja sen jälkeen poju onkin mennyt mielummin.

Rotaatio menii tuossa vielä kerran uusiiksi.

Seuraava kohde on lastenneurologin ja lastenpsykologin yhteisvastaanotto, jonne päästäkseni mun pitää ensin odottaa kuukausi neuvolalääkäirn aikaa, jotta tämä katsoo koneelta prykologin lausunnon ja kirjoittaa lähetteen. Saimme kuitnekin jo lähetteen neuropuolen ensitietopäivään. tai päiväiiin, siis yhteensä kolmeen iltapäivään. Päiväkodiltakin tulee joku paikalle.

Poju on alkanut kertoa monimutkasemmin ja oma-aloitteisemmin päivästä, mutta kyllä se aika lypsämistä vielä on eikä keskustelua vo ohjata. Jso kysyn ruoasta minulle puhutaan yöpaidasta.

lapset saivat joululahjaksii samanlaiset yöpaidat, aivan ihnanat ja nyt Poju halusi sen päiväkotiin päiväunipaidaksi, Tyttö nukkuu omansa päällä omassa sängyssään ja Pojulla oli paha mieli kun omansa on päiväkodissa.

Minulla oli tänään aktiivinen päivä: aamupäivällä tapasiin kaverin, kävin papa-kokeessa, sain riipityksen että rinnat pitää tutkia kerrankuussa, papassa käydä muutaman vuoden välein, samoin gynellä, vaikkei olekaan pillereitä ja kuukautiskierron päivät pitäisi laittaa muistiin... yritän sitten kun tää tilannejsokus helpottaa. eli 10v päästä? kävelin sen parii kilsaa lipastolle, iistuin luennolla, hyppäsin jumpalle, vein kännykän huoltoon, sovitin talvisaappaita, kävin ruokakaupassa, poika tarhasta, kotiin, ruokaa tytölle ja kun Haahelo heräili päivätorkuiltaan menin tämän kainaloon, ja nukahdin. heräsin 4h päästä...

prinsessalla selvästi hankaluuksia ulkoaoppimisen kanssa: maantieto on tosi hankalaa ja tiedot vaihtaa paikkaa. Matemaattinen ajattelu sujuu paremmin. se on helpottavaa, mutta kun tietää paljonko maailmaas pitää vain oppisa ulkoa niin voi kurjuus. Myös englanti takkuaa.

Haahelo on kovin kilttii vaikka välillä niin hassu...

Mannan ja kaksosten kanssa aiotaan lähteä 1.3. junamatkalle ja hypätä Turusta illalla laivalle, joten jos jollakin on matkalahjakorttiia tai vastaavaa niin otetaan vastaan!