Perjantaina tuttuun tapaan jumppa ja lounas lipastolla. JUmpan alkaessa Esikko soitti että opettaja lähetti hänet kotiin, kun päätä särki niin julmetusti. Käskin ottaa särkylääkkeen ja mennä nukkumaan. jumpan jälkeen soitin ja pirteä tyttö etsiskeli naamiaiasvaatteita. Vinkkasin että voisi mennäviakka kouluun takaisin, kun kerran on jo kunnossa.Ei kuulemma ollut, enkä alkanut  puhelimitse tekemään etädiagnoosia. JAkävi hän päivänmittaan muutamankerran huilimassa peiton alla.

Iltapäivällä kuitenkin lähti luokkakaverin luo valmistautumaan kummituskoulu-tapahtumaan ja sinnehän nuo menivät, kivaa oli.

Perjantaina myös saapuivat uudet hamppu-bambu-sisävaipat. Haahelo pyysi minua tilaamaan muutaman, joska niitä on helpompi laittaa kuin harsoja. Hienot olivat, topsi hankalat vain kuivumaan, ja toinen värjäsi. Pitäisi jaksaa antaa palautetta.

Lauantaina lähti Haahelo HElsinkiin kokoustamaan, otti Esikon mukaan, jätti sen Pupulle jhuoltoon japoimi kokouksen jälkeen taas mukaansa. Tuliaisina tuli kotitekoista pullaa. Kivaa oli ollut. Siis Pupun kanssa,ei kokouksessa.

Tänään on tarkoitus mennä puistoäitien kanssa elokuviin, Esikko haaveilee pääsystä Vapriikkiiin, Haahelo ei luvannut lähteä sinne poikanen mukanaan. Eli pitäisi saada joko Esikolle seuralainen tai poikaselle hoitopaikka.