Eilen lääkärin juttelivat että katsotaan josko pääsisimme pitkälle vikonloppulomalle, että ehkä voisimmelähteä jo torstaina. Ja tänään mennessäni sairaalalle olivat lääkärin aamukierrolla kysyneet lähdemmekö lomalle tänään vai huomenna!

Heitin Haahelon töihin matkalla, ja kannoin nukkuvan poijaan parvekkeelle jatkamaan päikkyjä. Ja OLEN KOTONA!

Olo on huomattavasti energisempi, olen siivonnut keittiön (ja syöttänyt pojan, ja siivonnut keittiön uudelleen ja syöttänyt pojalle välipalaa, ja jälleen siivonnut keittiötä...), keittänyt kaksi satsia tuttipulloja (oi rintaruokinna autuutta!), leiponut pojalle muffineita ja kirjoittanut puhtaaksi pojan ruokalistaa ja ohjeita siihen. Ja lohduttanut kettuuntunutta kaveria.

Ja pian alan pakkaamaan. Nettituttuporukka vuokrasi viikonlopuksi mökin, ja kovin harmittelin etten pääse mukaan, mutta nyt aion lähteä! Tosin vauvavarauksella, mutta aion kuitenkin. Ihanaa nähdä kaikkia!

Tai siis lauantaina, ensin suuntaamme omalle mökille, kunhan pikkupoikanne herää toisilta päikyiltä ja saan syötettyä hänet, (vaihteeksi hirssiä ja hirveä) niin pakkaan lapsen ja tavarat autoon ja haemme Haahelon töistä ja kohti mökkiä!