No, tää päivä on ollut "ihan kiva". Aamusta asti Pikkupoikanen on saanut lkummia huutokohtauksia, jotka loppuvat aivan yhtä nopeasti kuin alkavatkin. Pyllykin on edelleen rikki.

Huutoa on ollut ilmassa myös esikon taholta mutta lempeät tuulet ovat puhaltaneet yllättävän nopeasti.

Esikolla on yksi kaveri pihapiirissä, enkä pahemmin tykkää hänen leikkivän tämän kanssa. JOStain syystä tuntuu, että aina kun nämä kaksi ovat yhdessä esikon kielenkäyttö muuttuu uhittelevaksi, jotain menee rikki ja jotain omituista puuhataan. Onneksi yläkerran tyttö on aivan ihana, on oikeastaan pitänyt laittaa tämän äidille tekstarikin siitä.

ENsiviikolla aiomme mennä sukulaisvierailulle ja pyysimme yhdeltä mummulta farmariauton lainaksi, ompahan paremmin tilaa tavaroille. Lupasimme oman automme toki heille. Siivottuna. Tänään sitten toimme kaksi kangaskassillista tavara sisälle ja yhden muivikassillisen roskiin. Miten oihmeessä autoon voikin kertyä kaikkea kummaa.

Äsken sanoin Haahelolle että ehkä meidän pitäisi selkiyttää paremmin pojalle että nyt alkaa nukkumisaika: pestä hampaan, pukea yöpuku, lukea satu ja viedä makkariin niin ettei sieltä enää tulla takaisin. No lopputulos oli se että Haahelo pesi hampaat (tarkistin, hammasharja oli märkä) ja meni sängyllemme köllötteölemään poika rinnan päällä. Nukahti sinne. En viitsinyt huomauttaa mitään yöpuvusta, sadusta enkä siitä että määrä oli kertoa pojalle että nyt on aika nukkua.

Vaan, jotain Haahelokin on oppinut: kävimme yhdessä läpi ensi viikon kalenteria ja ensimmäisenä Haahelo laittoi kännykkäänsä muistutuksen ensi sunnuntain kohdalle: "käy läpi ensi viikon kalenteri".