Esikoinen on ollut kiukkuinen ampiainen, jo pidempään. Selvästi tätä harmittaa, kun onkin vasta pienoinen eikä aina muista kaikkea mitä pitäisi, tulla kotiin tai ottaa kännykkää mukaan. Varmaan pikkupoikasen hankala tilanne heijastuu tyttöönkin, ja tämä kaipaisi ekstrahuomiota, mutta silti lähden siitä että käytöksen täytyy olla kunnollista että saa bonuskivaa.

Uutta on myös toden ja valeen rajan hakeminen. Hampaiden pesun jälkeen hän lupaa pestä hampaat uudelleen jos saa vielä syödä muutaman herneenpalon, ja kun kehoitan niiden syönnin jälkeen pesemään asian selvästi unohtanutta tyttöä tämä sanookin että AAMULLA. Ja samantapaisia on sattunut nyt useita. Kurjaa käyttää nämä harvinaiset lomapäivät riitelyyn.

***

Pikkupoikanen on pääsääntöisesti iloinen veijari, karhunkävelee ja hymyilee. Paitsi öisin taas itkee kovin. Vaikeita öitä on ollut viimeiaikoina. Taitaa kohta puoleen lähteä kävelemään.

Ruoaksi siis saa entisten lisäksi Oolanninpakasteperunamuusi, joka siis on hyvinkäsitelty tuote ja siten sisältää vähemmän allergeenejä.